Zonder sponsoring kan ik deze sport niet beoefenen. Daarom met veel dank aan de onderstaande sponsoren voor het vertrouwen in mij de afgelopen jaren. Samen hopen we de komende jaren nog heel veel te gaan bereiken! Ben jij nog geen sponsor, maar lijkt het je wel wat? Neem dan contact met mij op 

Opgericht in 1912, is de Alexanderhoeve een blijvende naam in de wereld van kaas en delicatessen. Van een eenvoudig begin met het melken van koeien tot een ambachtelijk rijpingshuis, het bedrijf heeft een interessante evolutie doorgemaakt. Vandaag de dag fungeert het als het bevoorradingscentrum voor zijn netwerk van 75 winkels in Nederland. De focus blijft ongewijzigd: 'Alleen de beste kwaliteit en smaak'. Een bezoek aan een van hun winkels biedt een samensmelting van traditie en innovatie.

Tip van Twan: zelf ben ik gek op oude kaas en probeer daarom zelf eens de Old Alex. Een heerlijke kaas die ruim een jaar ambachtelijk gerijpt is.

UGLI is ontstaan vanuit een gedeelde passie; de passie om mensen te verrassen én te helpen. Ze zijn overtuigd dat je met de combinatie van een creatieve blik en hard werken een unieke werkomgeving kunt creëren. Altijd staan 3 peilers daarvoor centraal, namelijk CREATIEF, LOYAAL en UNIEK.

Tip van Twan: Een gebouw mag nog zo lelijk zijn aan de buitenkant, UGLI maakt het bijzonder van binnen. Want uiteindelijk draait het om hoe mooi je bent van binnen!

Sinds 1955 weten kleine en grote retailers Ruinemans te vinden als het gaat om topkwaliteit vissen. Door onze lange ervaring hebben zij grote kennis verworven met het importeren en exporteren van tropische vissen. Onze vissen importeren zij inmiddels uit 25 landen, verdeeld over de hele wereld!

Tip van Twan: wist je dat Ruinemans een eigen vangstation in Brazilië heeft en dat zij niet alleen aquarium vissen verkopen, maar ook de beste en lekkerste hondensnacks van Landman

Midmid: niet alleen sponsor, maar ook verantwoordelijk voor de realisatie en onderhoud van deze waanzinnig mooie site. En tevens voorziet Midmid alle Alexanderhoeve winkels van een website met eventueel een webshop.

Tip van Twan: ben jij op zoek naar een webshop waar je alles mee kan en makkelijk mee kan starten? Midmid biedt een alles in een oplossing voor elk product dat je online wilt  verkopen. Geen gedoe met hosting, WordPress, WooCommerce of andere niet te begrijpen tools.

Vakgarage Verbree: voorziet al jaren onze auto’s van onderhoud. Betrouwbare partner voor ons voor verkoop en onderhoud. Bij Vakgarage Verbree IJsselstein werken professionals aan jouw auto.

Tip van Twan: tegenwoordig zijn garages erg druk. Vakgarage Verbree probeert altijd tijd voor je te maken. Zelf kun je online alvast kijken wanneer er tijd is.